Slide 1
STAY. ENJOY. EXPLORE
Anker Apartment – Sentrum

På grunn av den nåværende situasjonen med COVID-19 har vi måttet stenge Anker Hostel og vil dessverre holde stengt frem til våren 2021. Vi gleder oss til dagen vi kan åpne dørene, og ser frem til å ønske både nye og kjente gjester velkommen igjen.

Har du noen spørsmål til oss? Vår bookingavdeling holder åpent som normalt og er tilgjengelig per epost og telefon.

Føl deg som hjemme,
i hjertet av Oslo.

Leter du etter den perfekte plasseringen for overnatting til å utforske alt hva Oslo har å tilby? Du har kommet til rett sted!

På Anker Hostel sørger vi for at overnattingen er vennlig for lommeboken, og at du får den beste opplevelsen av Oslo under ditt besøk. Hos oss er du garantert en fin opplevelse, møte internasjonale globetrottere og skape nye vennskap – midt i hjertet av Oslo. Vi tilbyr både private og delte rom, så du vil finne akkurat det du leter etter her.

Men vent… Vi er både rimelige og tilbyr en fullpakket Oslo opplevelse? Besøk oss og finn ut for deg selv!
Young happy couple having fun while eating sandwiches for breakfast in the kitchen.
boller_new
vaffel_new
hitchhiker-691581_1920

Våre rom

Enten du leter etter privatrom, eller sovesal med andre internasjonale, kule og vennlige reisende – vi har det du trenger! Vi har private rom i alle størrelser og delte sovesaler for 4 og 8 gjester. Vi har noe for enhver backpacker der ute. Alle våre rom har private bad og en kjøkkenkrok. I bunn og grunn, alt du trenger.

Velg en av våre romtyper

Grupper

Grupper

Vi har tatt imot grupper og serie-grupper i mange år, og har god erfaring med dette. Vi har rom som passer alle gruppe-reisende, og sørger alltid for at alle gjester har et fint opphold under deres opphold i Oslo. Send oss en epost for å motta et gruppetilbud. Vi er ganske sikre på at vi er det dere leter etter.

Den perfekte opplevelsen

Den perfekte opplevelsen

Vi har en koselig og supersosial lobby og bar hvor du vil passe perfekt inn. Her kan du møte andre reisende og dele historier, få reisetips fra våre resepsjonister, og ikke minst; delta på aktivistene vi har. Karaoke, filmkveld, bingo, eller happy hour – vi har alt. Vårt mål er at du skal ha en utrolig opplevelse, sammen med andre fantastiske mennesker.

Frokost

Frokost

Jepp, vi tilbyr frokost også! Fra 06:30 til 11:00 kan vi tilby en enkel, men superfresh frokost i lobbyen til kun kr 50. Denne består av kornblandinger, yoghurt og diverse toppinger. Kom gjerne innom for å ta en titt på utvalget, samt for å se andre fristende alternativer vi tilbyr.

Kjøkken

Kjøkken

Middag for en eller en større gjeng? Ikke noe problem! Alle våre rom har et privat kjøkken. Kjøkkenutstyr kan lånes i vår resepsjon mot et depositum. Matbutikk finner du rett rundt hjørnet. Her kan din indre kokk komme ut, og du kan gjøre alt til en rimelig penge!

Nøkkelinformasjon

Wifi

Superrask, gratis wifi er alltid inkludert.

Sengetøy og håndklær

Sengetøy (50,-) og håndklær (20,-) er ikke inkludert i prisen, men kan leies fra vår resepsjon

Klesvask

Vi har til og med et vaskerom! For 60,- får du en vask, tørk og vaskemiddel.

Sosialisering

Sjekk ut «what’s up» for å følge med på hva som skjer hos oss. En ukentlig event-kalender er tilgjengelig i vår resepsjon.

Parkering

Ta med bilen! Både en garasje og utvendig parkering finnes på plass. Pris er 300,- for 24 timer. Se FAQ for mer info.

Bagasjerom

Ankommer du før innsjekk, eller har et sent fly etter avreise? Sett igjen bagasjen din i vårt bagasjerom mens du opplever byen. Mindre skap for oppbevaring har vi også. For mer info, se FAQ.

Åpningstider

Våre resepsjonister er på stedet 24 timer hele året! Innsjekk starter fra kl. 15:00 og utsjekk er frem til kl. 11:00.

Rengjøring

Ukentlig rengjøring er inkludert i romprisen. Ønsker du rengjøring oftere, kan dette ordnes mot en ekstra kostnad.

Kjøkken og kjøkkenutstyr

Er du glad i å lage mat? Alle våre rom har privat kjøkken! Kjøkkenutstyr kan lånes av vår resepsjon mot et depositum på 100,-.

Har du noen spørsmål?

Vi har samlet ofte stilte spørsmål for deg, slik at du lett kan planlegge ditt neste opphold hos oss!

Følg oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.