Slide 1
STAY. ENJOY. EXPLORE
Anker Hostel

Føl deg som hjemme,
i hjertet av Oslo.

Leter du etter den perfekte plasseringen for overnatting til å utforske alt hva Oslo har å tilby? Du har kommet til rett sted!

På Anker Hostel sørger vi for at overnattingen er vennlig for lommeboken, og at du får den beste opplevelsen av Oslo under ditt besøk. Hos oss er du garantert en fin opplevelse, møte internasjonale globetrottere og skape nye vennskap – midt i hjertet av Oslo. Vi tilbyr både private og delte rom, så du vil finne akkurat det du leter etter her.

Men vent… Vi er både rimelige og tilbyr en fullpakket Oslo opplevelse? Besøk oss og finn ut for deg selv!
Young happy couple having fun while eating sandwiches for breakfast in the kitchen.
boller_new
vaffel_new
hitchhiker-691581_1920

Våre rom

Enten du leter etter privatrom, eller sovesal med andre internasjonale, kule og vennlige reisende – vi har det du trenger! Vi har private rom i alle størrelser og delte sovesaler for 4 og 8 gjester. Vi har noe for enhver backpacker der ute. Alle våre rom har private bad og en kjøkkenkrok. I bunn og grunn, alt du trenger.

Velg en av våre romtyper

Kjøkken

Kjøkken

Middag for en eller en større gjeng? Ikke noe problem! Alle våre rom har et privat kjøkken. Kjøkkenutstyr kan lånes i vår resepsjon mot et depositum. Matbutikk finner du rett rundt hjørnet. Her kan din indre kokk komme ut, og du kan gjøre alt til en rimelig penge!

Grupper

Grupper

Vi har tatt imot grupper og serie-grupper i mange år, og har god erfaring med dette. Vi har rom som passer alle gruppe-reisende, og sørger alltid for at alle gjester har et fint opphold under deres opphold i Oslo. Send oss en epost for å motta et gruppetilbud. Vi er ganske sikre på at vi er det dere leter etter.

Den perfekte opplevelsen

Den perfekte opplevelsen

Vi har en koselig og supersosial lobby og bar hvor du vil passe perfekt inn. Her kan du møte andre reisende og dele historier, få reisetips fra våre resepsjonister, og ikke minst; delta på aktivistene vi har. Karaoke, filmkveld, bingo, eller happy hour – vi har alt. Vårt mål er at du skal ha en utrolig opplevelse, sammen med andre fantastiske mennesker.

Nøkkelinformasjon

Wifi

Superrask, gratis wifi er alltid inkludert.

Sengetøy og håndklær

Ett sett sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Ønsker du nytt i løpet av oppholdet så koster det 70 kr.

Klesvask

Det nærmeste vaskeriet er «Clean Kokos» i Markveien 28 – kun 10 minutters gåtur fra hostellet!

Sosialisering

Sjekk ut «what’s up» for å følge med på hva som skjer hos oss. En ukentlig event-kalender er tilgjengelig i vår resepsjon.

Parkering

Ta med bilen! Både en garasje og utvendig parkering finnes på plass. Pris er 340,- for 24 timer. Se FAQ for mer info.

Bagasjerom

Ankommer du før innsjekk, eller har et sent fly etter avreise? Sett igjen bagasjen din i vårt bagasjerom mens du opplever byen. Mindre skap for oppbevaring har vi også. For mer info, se FAQ.

Åpningstider

Åpningstidene våre varierer gjennom sesongen.

Innsjekk starter fra kl. 15:00 og utsjekk er frem til kl. 11:00.

Rengjøring

Ukentlig rengjøring er inkludert i romprisen. Ønsker du rengjøring oftere, kan dette ordnes mot en ekstra kostnad.

Kjøkken og kjøkkenutstyr

Er du glad i å lage mat? Alle våre rom har privat kjøkken! Kjøkkenutstyr kan lånes av vår resepsjon mot et depositum på 200,-.

Har du noen spørsmål?

Vi har samlet ofte stilte spørsmål for deg, slik at du lett kan planlegge ditt neste opphold hos oss!

Følg oss på Instagram