Ofte stilte spørsmål

I høysesong er resepsjonen døgnåpen. Fra 1. november er resepsjonen åpen fra 7:00-23:00. Dersom du ankommer senere en 23:00, må du sjekke inn hos Anker Hotel på Storgata 55. Hotellet ligger i nabobygget, retning Grünerløkka.

Sjekk ut vår info om hvordan du kommer deg til hostellet med offentlig transport, bil eller ved å gå

JA – ett sett sengetøy og håndkle er inkludert i prisen.

Ønsker du å bytte i løpet av oppholdet kan du gjøre dette i resepsjonen for 70 kr per sett.

Gjenglemte eiendeler som blir funnet tas vare på i 1 måned. Gjester er selv ansvarlig for å dekke kostnader i forbindelse med ettersending av gjenglemte eiendeler.
Vi kan bistå med å bekrefte at gjenglemt blir gjort klart til henting (henteboks) av posten/DHL, men har ikke mulighet til å ta kostnader knytter til sending,  eller levering på postkontoret for.

Innsjekk- og utsjekksrelaterte spørsmål

Innsjekk starter fra kl. 15:00. Utsjekk er frem til kl. 11.00.

Det går helt fint at du sjekker inn sent. Dersom vår resepsjon er stengt kan du hente nøkkelen på Anker Hotel. Gi gjerne beskjed om du ankommer etter midnatt, slik at vi vet at du kommer.

Herlig! Da får du mer tid til å utforske Oslo og bli kjent med vårt hostell og våre ansatte. Har vi rom klare for tidlig innsjekk vil du få sjekket inn tidlig. Hvis ikke gjelder innsjekk fra kl. 15:00, og du kan oppbevare bagasjen din i vårt bagasjerom.

Vi har et bagasjerom hvor du kan oppbevare bagasjen din gratis. Rommet er låst, men vennligst noter at alle gjester som har bagasje på rommet har tilgang. Vi anbefaler derfor ikke at du legger dine verdisaker her (laptop, pass, telefon osv.). For verdisaker og mindre gjenstander kan du bruke et låsbart skap (ta med egen hengelås eller lån/kjøp en i resepsjonen).

Vi har et bagasjerom hvor du kan oppbevare bagasjen din gratis. Rommet er låst, men vennligst noter at alle gjester som har bagasje på rommet har tilgang. Vi anbefaler derfor ikke at du legger dine verdisaker her (laptop, pass, telefon osv.). For verdisaker og mindre gjenstander kan du bruke et låsbart skap (ta med egen hengelås eller lån/kjøp en i resepsjonen).

Ditt opphold

Du finner oss på vakre Grünerløkka (Storgata 53H), kun en kort gange fra Oslos hovedgate Karl Johan. Fra Jernbanetorget tar det ca. 12 min å gå, og ca. 5 min med trikk. Nybrua trikkestopp ligger rett over gaten for hostellet.

Buss, trikk og taxi finner du rett ved oss.

Superraskt og gratis Wi-Fi er alltid inkludert.

Alle våre rom har en kjøkkenkrok. Alt du trenger av kjøkkenutstyr for å lage et deilig måltid kan lånes fra vår resepsjon mot et depositum på 200,-. Bor du på privatrom kan du beholde kjøkkenutstyret hele oppholdet, men gjester i sovesal må levere det tilbake etter 3 timer. Depositumet får du tilbake når utstyret returneres til resepsjonen. Kjøkkenutstyret må leveres tilbake mellom kl. 07.00-23.00 for retur av depositum. 

Ett sett med sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Ønsker du å bytte i løpet av oppholdet kan du gjøre dette i resepsjonen for 70 kr per sett.

Du kan kjøpe frokost på Anker Hotel, vegg i vegg med hostellet. De tilbyr en variert frokostbuffet åpen 06-10 mandag til fredag og 07-11 lørdag og søndag.

Det nærmeste vaskeriet er “Clean kokos” i Markveien 28 – kun 10 minutters gange fra oss.

Vi har innendørs og utendørs parkering ved siden av hostellet. Parkering driftes av Onepark og kan betales via automat eller app

Røyking: Anker Hostel er et røykfritt område. Du er velkommen til å røyke på anvist område ved hovedinngangen. Det er et gebyr på 2500 kr for røyking inne.

Anker Hostel har brannalarm som går direkte til brannvesenet med en gang alarmen går. Dersom alarmen går: vennligst forlat rommet umiddelbart og følg instruksjonene fra resepsjonistene.

Spørsmål rundt din reservasjon

Avbestillingsfristen din vil stå på din bekreftelse.

Alltid 😊

Send oss en forespørsel om ditt ønske. Vi garanterer ikke forespørsler, men gjør alltid vårt beste for å imøtekomme våre gjesters ønsker.

Ja, vi har egne sovesaler for jenter.

Vi er et kontantfritt hostel. For betaling godtar vi følgende bankkort: Visa, Mastercard, Diners Club, America Express.

Aldersgrensen er 18 år for gjester som reiser uten foreldre/verge.

Du finner oss på vakre Storgata 53H, kun en kort gange fra Oslos hovedgate Karl Johan. Fra Jernbanetorget tar det ca. 12 min å gå, og ca. 5 min med trikk. Nybrua trikkestopp ligger rett over gaten for hostellet.

Buss, trikk og taxi finner du rett ved oss.