Ettromsleilighet for en

Få litt privatliv i vårt sigelstudio for en. Alle privatrom har kjøkken, spisebord og bad.

Ettromsleilighet for to

Del et privatrom med din reisepartner. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

Ettromsleilighet for tre

Del et privatrom med 2 andre reisevenner. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

Familierom for fire

Del et privatrom med familien eller vennegruppen, plass til 4 gjester. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

Familierom for seks

Om dere er en gruppe på seks er det ofte vanskelig å finne det perfekte overnattingsstedet hvor dere kan dele rom. Vel, ikke hos oss! Del et privatrom med familien eller vennegruppen. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

4-sengssovesal

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 4-sengs sovesal med andre reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.

6-sengssovesal

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 6-sengs sovesal med andre reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.

Familierom for åtte

Del et privatrom med familien eller vennegruppen. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

8-sengssovesal

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 8-sengs sovesal med andre reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.

8-sengssovesal FOR KVINNER

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 8-sengs sovesal med andre kvinnelige reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.