Enkeltrom

Få litt privatliv i vårt enkeltrom. Alle privatrom har kjøkken, spisebord og bad.

Tomannsrom

Del et privatrom med din reisepartner. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

Tremannsrom

Del et privatrom med 2 andre reisevenner. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

4-sengsrom

Del et privatrom med familien eller vennegruppen, plass til 4 gjester. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

6-mannsrom

Om dere er en gruppe på seks er det ofte vanskelig å finne det perfekte overnattingsstedet hvor dere kan dele rom. Vel, ikke hos oss! Del et privatrom med familien eller vennegruppen. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

4-sengssovesal

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 4-sengs sovesal med andre reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.

6-sengssovesal

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 6-sengs sovesal med andre reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.

8-mannsrom

Del et privatrom med familien eller vennegruppen. Alle privatrom har privat kjøkken, spisebord og bad.

8-sengssovesal

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 8-sengs sovesal med andre reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.

8-sengssovesal FOR KVINNER

Vårt rimeligste alternativ. Overnatting i 8-sengs sovesal med andre kvinnelige reisende fra hele verden. Alle sovesaler har kjøkken, spiseområde og ensuite bad som deles av alle gjester i sovesalen.