Vårt nabolag

I hjertet av Oslo kan du oppleve alt! Rundt oss vi du finne et nydelig nabolag med et godt utvalg av restauranter, parker, butikker, barer og andre attraksjoner. Når du bor hos oss har du vakre Grünerløkka i en retning og Torggata, konsertarenaer og Karl Johan i den andre retningen. Ta kontakt med vårt fantastiske personale i resepsjonen og de vil gi deg gode tips for hva du kan oppleve i nabolaget.

Nedenfor har vi samlet en liste med tips av steder å oppleve i nærheten av oss:

Cafe Sara

Adresse: Hausmannsgate 29, 0182 Oslo

Cafe Sara er nabolagsbaren hvor de lokale går for et glass etter jobb, en enkel lunsj/middag eller for å ta seg en øl med venner. Atmosfæren er avslappet, akkurat som vi liker det. Ønsker du å besøke en autentisk Oslopub er dette stedet å anbefale, og det kun to minutters gange fra Anker Hostel.

Oslo Street Food / Torggata Bad

Adresse: Torggate 16, 0181 Oslo

I Torggata, kun en 5 – 10 minutters gåtur fra oss finner du all verdens mat på et sted! Her kan du oppleve ulike matkulturer, møte ny venner og utforske alt hva den store mathallen har å tilby. Torggata Bad har ulike aktiviteter og du kan fin tilbringe en hel dag her. På Tilt kan du spille shuffleboard, pinball-maskin, og andre arkadespill fra ettermiddagen og til sent på kveld. I kjelleren til Torggata Bad vil du finne Oslo Bar & Bowling.

Blå

Adresse: Brenneriveien 9C, 0182 Oslo

I de sene timer er Blå perfekt for de som liker alternative intimkonserter. Her spiller internasjonale indie-, rock- og jazzband. De har også DJ-kvelder. Med den avslappede atmosfæren er dette et fint sted å oppleve nye band. På sommerstid er uteplassen nydelig, plassert rett ved Akerselva. Fredag til søndag er dansegulvet åpent til 03:00. Verdt et besøk!