Opplev Oslo!

Våre resepsjonister gir dere gjerne tips til hva dere bør oppleve i Oslo!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom dere har noen spørsmål om deres opphold hos oss!

Her kan du booke billetter til aktiviteter og museer i byen.

Beliggenhet

Informasjon om ditt opphold

Åpningstider resepsjon: 07:00-23:00
Innsjekk etter 23:00 skjer hos Anker Hotel på Storgata 55

Innsjekk: Fra kl. 15.00

Utsjekk: Innen kl. 11 (gebyr for sen utsjekk: 200 kr)

Røyking: Anker Hostel er et røykfritt område. Du er velkommen til å røyke på anvist område ved hovedinngangen. Det er et gebyr på 2500 kr for røyking inne.

Sengetøy og håndkle: Ett sett med sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Ønsker du å bytte i løpet av oppholdet kan du gjøre dette i resepsjonen for 70 kr per sett.

Brannalarm: Anker Hostel har brannalarm som går direkte til brannvesenet med en gang alarmen går. Dersom alarmen går: vennligst forlat rommet umiddelbart og følg instruksjonene fra resepsjonistene.

Verdisaker: Husk å ta med deg verdisaker når du forlater rommet. Anker Hostel er ikke ansvarlig for verdisaker på rommet.

Kjøkken: Alle våre rom har en kjøkkenkrok. Alt du trenger av kjøkkenutstyr for å lage et deilig måltid kan lånes fra vår resepsjon mot et depositum på 200,-. Bor du på privatrom kan du beholde kjøkkenutstyret hele oppholdet, men gjester i sovesal må levere det tilbake etter 3 timer. Depositumet får du tilbake når utstyret returneres til resepsjonen.

Bar: Vi selger øl, vin og mineralvann i resepsjonen.

Parkering: Vi har innendørs og utendørs parkering ved siden av hostellet. Prisen er 340,- for 24 timer, eller så kan du også betale per time. Aimo Park drifter denne parkeringen, og billett må kjøpes i deres billettmaskin eller via deres app.

Internett: WiFi er tilgjengelig i lobbyen og rommene. Passord er ikke nødvendig.

Skap: Gratis skap er tilgjengelig i resepsjonen. Bruk av hengelås er nødvendig. Benytt egen hengelås eller kjøp en i resepsjonen for 70 kr.

Bagasjerom: To bagasjerom er tilgjengelig i resepsjonsområdet uten kostnad. Vi anbefaler at du ikke etterlater verdisaker i bagasjerommet.

Takterasse: Open i sommersesongen mellom 09 og 23. Ta heisen til niende etasje.

Vaskeri: Det nærmeste vaskeriet er “Clean kokos” i Markveien 28 – kun 10 minutters gange fra oss.