Ofte stilte spørsmål

Vår resepsjon er åpen følgende tider:
Mandag-torsdag: 08:30-21:00
Fredag-lørdag:  08:30-22:00
Søndag:         09:00-21:00

Ja. Du vil få dette utlevert ved innsjekk.

Innsjekk- og utsjekksrelaterte spørsmål

Innsjekk starter fra kl. 15:00. Utsjekk er frem til kl. 11.00.

Dersom vår resepsjon er stengt kan innsjekk/utsjekk gjøres på Anker Hotel. Anker Hotel er vår nærmeste nabo i Storgata 55.

Vår resepsjon på Anker Hotel er døgnåpen, så en sen innsjekk er ikke noe problem! Gi gjerne beskjed om du ankommer etter midnatt, slik at vi vet at du kommer.

Herlig! Da får du mer tid til å utforske Oslo og bli kjent med vårt hostell og våre ansatte. Er din leilighet klar for tidlig innsjekk vil du få sjekket inn tidlig. Hvis ikke gjelder innsjekk fra kl. 15:00, og du kan oppbevare bagasjen din i vårt bagasjerom.

Vi har et bagasjerom hvor du kan oppbevare bagasjen din gratis. Rommet er låst, men vennligst noter at alle gjester som har bagasje på rommet har tilgang. Vi anbefaler derfor ikke at du legger dine verdisaker her (laptop, pass, telefon osv.).

Vi har et bagasjerom hvor du kan oppbevare bagasjen din gratis. Rommet er låst, men vennligst noter at alle gjester som har bagasje på rommet har tilgang. Vi anbefaler derfor ikke at du legger dine verdisaker her (laptop, pass, telefon osv.).

Vår resepsjon er åpen følgende tider:
Mandag-torsdag: 08:30-21:00
Fredag-lørdag:   08:30-22:00
Søndag:          09:00-21:00

Utenom disse tidene er resepsjonen på Anker Hotel åpen. Anker Hotel er vår nærmeste nabo i Storgata 55. Du vil alltid finne en av våre resepsjonister på jobb klare for å hjelpe deg.

Spørsmål rundt din reservasjon

Sjekk ut vår info om hvordan du kommer deg til oss med offentlig transport, bil eller ved å gå.

Har du booket direkte via vår nettside eller med oss, kan du kansellere bestillingen (kun standard-bestillinger) gratis opp til 24 timer før ankomstdagen. Har du bestilt via en annen agent vil avbestillingsreglene på din bekreftelse gjelde.

Ja. Dette vil du få utlevert ved innsjekk.

Alltid 😊

Send oss en forespørsel om ditt ønske. Vi garanterer ikke forespørsler, men gjør alltid vårt beste for å imøtekomme våre gjesters ønsker.

Send oss en forespørsel per epost, og vi se om vi kan tilby en bestilling uten kredittkortgaranti.

Aldersgrensen er 18 år for gjester som reiser alene eller uten foreldre/verge.

Andre spørsmål

Superraskt og gratis Wi-Fi er alltid inkludert.

Alle våre rom har en kjøkkenkrok. Alt du trenger av kjøkkenutstyr for å lage et deilig måltid kan lånes i resepsjonen mot et depositum på 200,- kr. Grytesettet må returneres til resepsjonen ved avreise.

Alle våre gjester kan kjøpe frokost på Anker Hotel. Bare ta kontakt med resepsjonen.

Ja, frokosten inneholder hypoallergene produkter, og Anker Hotel har også et variert utvalg av dette. Ta gjerne kontakt i forkant av ditt opphold med spørsmål rundt dette. Vi kan tilpasse oss!

Vi har innendørs og utendørs parkering ved siden av hostellet. Prisen er 340,- for 24 timer, eller så kan du også betale per time. Aimo Park drifter denne parkeringen, og billett må kjøpes i deres billettmaskin eller via deres app.

På grunn av smittevernhensyn vil rommet kun vaskes før ankomst og etter avreise. Ved langtidsleie vil rommet vaskes hver syvende dag. Vask av rommet vil bli gjort mellom 11:00 – 15:00. Tidspunkt for vask avtales med oss ved ankomst eller underveis i oppholdet.

Bor du færre en syv dager og ønsker rengjøring kan dette bestilles i resepsjonen for 150,- kr.

 

Har du behov for nytt sengetøy eller nye håndklær i løpet av ditt opphold kan dette hentes i resepsjonen. Du har mulighet for å hente nytt to ganger i uken. Det gamle sengetøyet og brukte håndklær må legges i en tralle som står ved inngangen.